Izleti

OTKAZAN IZLET NA SLJEME

Objavljeno: Sutlović Lana, 03.02.2017. u 18:03
Nažalost moramo otkazati naš izlet na Sljeme zbog nedostatka snijega. Sav snijeg se pretvorio u blato obzirom da je naglo zatoplilo. Izlet će se održati nakon što ponovo zahladi i padne novi snijeg o čemu ćemo Vas obavijestiti na vrijeme.

Zimske radosti na Sljemenu

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 26.01.2017. u 16:58
Zadnja izmjena: 26.01.2017. u 17:09
4.2.2017.(subota) Zagrebačka judo škola Vas vodi na izlet na " Zimske radosti na Sljemenu"

Vodimo Vas na jednodnevni izlet na Sljeme. Gdje ćemo imati prilike uživati na snijegu, sanjkati se, grudati se i uživati u igrama na snijegu. Izlet će započeti na okretištu tramvaja Mihaljevac u 9:40h. Autobusom ćemo se popeti na vrh Sljemena (Tomislavac). Autobus kreče u 10:00h, stoga vas molim da dođete u dogovoreno vrijeme. Svakako se toplo obucite i nikako nemojte zaboraviti sanjke i sličnu opremu za uživanje na snijegu. Po dolasku na Sljeme malo ćemo prošetati do tornja, a potom nas očekuje uživanje na snijegu, sanjkanje, grudanje, izrada snjegovića i sl. Nakon nekog vremena napraviti ćemo kraću pauzu od uživanja na snijegu i u planinarskom domu popiti topli napitak te se ugrijati. Nakon toga vratiti ćemo se igri i zabavi na otvoreno sve do polaska autobusa u 15:15h (kod Tomislavca). Povratak na okretište Mihaljevac je 16h. Preporuka je da djeci napravite sendviče i svakako da ponesu topli napitak u termos boci. Djecu svakako primjereno obucite u skafandere i drugu skijašku opremu.
Cijena izleta je 65kuna.
U cijenu izleta uključene su dvije karte za autobus (gore-dole) i topli napitak koji će djeca dobiti u planinarskom domu.
Na ovaj izlet pozvani ste svi kao obitelj te nam se na izletu mogu pridružiti Vaši prijatelji. Ukoliko niste u mogučnosti ići s djecom na izlet, ona mogu ići sama. S njima će na izlet ići trenerica Anamarija Paska i Lana Sutlović. Ukoliko bude prijavljen veći broj djece bez pratnje roditelja na izletu će nam se pridružiti i drugi treneri.

Rok za prijavu je 3.2.2017.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za ovaj izlet slobodno nam se obratite putem maila: lana.sutlovic@zagrebackajudoskola.com ili na broj mobitela: 091/5687 459 , 097/623 99 65

King Cross - Back 2 sport - judo prezentacija

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 18.09.2016. u 20:29
09 i 10.09 u King Cross centru u sklopu Back 2 sport manifestacije nastupili su naše judašice i judaši, te su pokazali svoje vještine.

Avenue Mall - Dani fitnessa

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 27.04.2016. u 12:58
U subotu 23.04. na danu Fitnesa u Avenue mallu u organizaciji 24sata i Avenue malla sudjelovali smo sa 17 naših judaša,9 njih iz grupe OŠ Ivo Andrić i 8 iz vrtićke grupe na Ljubljanici u pratnji trenera Luka Pribanić i Silvije Samardjić. Sa demo vježbom smo počeli u 11 sati i trajala je 30tak min, gdje su naši judaši prikazali elemente treninga (zagrijavanje, koluti, padovi, gimnastika, bacanja, zahvati u parteru, borbica u parteru) i na dobrovoljcu iz publike zahvat držanja i zahvat izlačanja u parteru.
Treneri su jako zadovoljni kako su naši judaši to odradili !

Demonstracija u DV Jarun

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 10.02.2016. u 12:07
10.2.2016 u DV Jarun bili smo gosti njihovih sportskih grupa, te smo im u 2 treninga prikazali od čega sve sastoji naš sport. Djeca su pogledala prezentaciju,a nakon toga i sami su krenuli učiti judo padove uz naše judašice Belu Grah i Tiu Rapo, uz pratnju trenera Matije Jug-Dujakovića.

Bilo nam je odlično i veselo, te se veselimo ponovnom druženju.

ZIMSKI KAMP PETEHOVAC 26.12. - 31.12.2015

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 31.12.2015. u 13:06
Ove godine na Zimski kamp otišli smo u mjesto Petehovac, tik do Delnica, u planinarski dom, 41 dijete je bilo smještano u sobama od 3 do 6 kreveta, svaka soba je imala svoju kupaonu i televizor, te smo imali zajednički dnevni boravak.
Dani su nam prolazili u šetnjama šumama, izradi brloga, igranju sportskih igara, odlasku na klizanje u Delnice, crtanju... dok je večernji program bio popračen glazbom, plesom, ludim frizurama, talent showom, pidjama partijem...
Djeca su bila odlična i bio je pravi užitak provoditi vrijeme s njima.

Treneri Roman, Luka i Matija.

European Club Championship- Golden League

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 21.12.2015. u 22:21
Vodstvo kluba i treneri 19.12 u sklopu adventa u Beču posjetili su i mjesto Schwechat koje se nalazi tik do samoga Beča gdje se održavalo ekipno klubsko prvenstvo najboljih 8 muških i ženskih ekipa Europe.
Uživali smo u lijepim borbama u prekrasnoj dvorani Multiversum.

Advent u Beču

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 21.12.2015. u 22:15
Vodstvo kluba i treneri uputili su se 18.12 na advent u Beču. Dolazak u Beč bio je oko 13h, potom smo išli u obilazak grada. Hofburg, Španjolska škola jahanja, Albertina, Stephansdom, Rathaus, Parlament,Burgtheater, Maria Theresia Plaz, Kunsthistorisches museum, Naturhistorisches Museum, Opera. Nakon razgleda grada posjetili smo adventski sajam i lijepo se zabavili.

Poziv na izlet - Sljeme

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 03.05.2015. u 14:50
DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU ZAGREB-MEDVEŠČAK I ZAGREBAČKA JUDO ŠKOLA
POZIVAJU VAS NA IZLET:
SLJEME, SUBOTA 9. SVIBNJA:
Draga djeco i roditelji, nakon 2 izleta na Medvedgrad, pozivamo Vas da nam se ponovno pridružite, ovoga puta na izletu do Sljemena. Do samog vrha Medvednice ići ćemo Zet-ovim autobusom sa okretišta Mihaljevac, a natrag pješice. Posjetit ćemo skijaški crveni spust, Činovničku livadu gdje ćemo se napraviti natjecanje u štafetnim igrama, i Puntijarku gdje će početi naš spust prema Zagrebu. Veselimo se Vašem odazivu.
Izlet počinje okupljanjem u 10 i 45 h na okretištu Mihaljevac.
Povratak je predviđen u 16:30h kod lugarnice Bliznec
U slučaju kiše izlet se prebacuje na nedjelju 10. svibnja
U ruksaku treba ponijeti: rezervne čarape i majicu, 2 do 3 sendviča, 4x pola litre tekućine, energetsku štangicu.

Cijena izleta: 15kn

OSOBA ZA KONTAKT: ROMAN GREDIČAK
095/1930 233, roman.gredicak@zagrebackajudoskola.com


Jahanje na Hipodromu

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 19.04.2015. u 19:17
Trenerica Lana Belić danas je svoju djecu s treninga odvela na zagrebački Hipodrom. Objasnila je djeci (11) kako se ponašati u prisustvu konja, te su svi imali priliku jahati konja dva kruga oko hale, nahraniti ga mrkvom ili jabukom. Također su se održavala dva natjecanja u jahanju, pa su djeca mogla vidjeti kako izgleda dresurski i preponski turnir. Djeca su bila jako zadovoljna i sigurno će ići opet ! !

IZLET MEDVEDGRAD - KRALJIČIN ZDENAC

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 19.04.2015. u 18:49

U nedjelju 19. travnja 2015. godine DŠR Zagreb - Medveščak i JK Zagrebačka judo škola, organizirali su izlet na Medvedgrad i Kraljičin zdenac. Na izlet se odazvalo 39. članova kluba, njihovih prijatelja, braće i sestara, i roditelja.
Sastanak je bio u 9 sati ujuro na parkiralištu restorana Šestinski lagvić, otkuda smo krenuli poučnom stazom Miroslavac sve do Medvedgrada. Nakon razgledavanja utvrde i prepričavanja legendi o Medvedgradu spustili smo se prema Kraljičinom zdencu gdje smo se odmorili i okrijepili. Nakon odmora, vratili smo se stazom do podnožja Medvednice gdje smo prešli potok Kraljevac te u ''Tajnom logoru'' razvili zastavu kluba. Prije samog povratka naučili smo naše izletnike kako se slaže šator, te smo ih umorne, ali sretne i zadovoljne vratili njihovim roditeljima.
Svi članovi koji nisu ovoga puta mogli ići s nama, dobrodošli su da nam se pridruže na istom takvom izletu koji će se održati 25. travnja (idući vikend).

Poziv na izlet

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 13.04.2015. u 08:35
DRUŠTVO ZA ŠPORTSKU REKREACIJU ZAGREB-MEDVEŠČAK I ZAGREBAČKA JUDO ŠKOLA
POZIVAJU VAS NA IZLET:
MEDVEDGRAD - KRALJIČIN ZDENAC, SUBOTA 18. ILI NEDJELJA 19. TRAVNJA:
Djeco i roditelji, pridružite nam se u avanturističkoj šetnji do Medvedgrada, najstarije gradske utrvrde koja već 7 i pol stoljeća gleda na Zagreb, i do Kraljičinog zdenca koji je najposjećenije zagrebačko izletište. Prođite s nama školu logorovanja, naučite slagati šator i ''tajni'' logor, doživite iz prve ruke važnost boravka u prirodi, te važnost njezina očuvanja! Provedite s nama zabavno vrijeme u prirodi.
Izlet počinje okupljanjem u 9.30 sati kod šestinskog Lagvića.
U slučaju kiše izleti se prebacuju na vikend 25. i 26. travnja. Predviđeno trajanje izleta je 4 sata, a povratak na isto mjesto.
U ruksaku treba ponijeti: rezervne čarape i majicu, 2 sendviča, 2x pola litre tekućine, energetsku štangicu.

Cijena izleta: 30 kn (uključuje i ulaznicu na Medvedgrad)

OSOBA ZA KONTAKT: ROMAN GREDIČAK 095/1930 233, roman.gredicak@zagrebackajudoskola.com

Žive slike - Muzej grada Zagreba

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 26.02.2015. u 13:15
Dana 15. veljače 2015. godine, u Muzeju grada Zagreba održavale su se ''Žive slike'', razgled muzeja u kojemu su djelatnici obučeni u poznate ličnosti iz zagrebačke prošlosti posjetiteljima pričali anegdote i zanimljivosti iz svoga života u Zagrebu.

Tom prigodom, desetak judaša i judašica iz Osnovne škole Mate Lovraka, njihovi roditelji i trener krenuli su u razgled muzeja. Sastanak je bio u 10 sati na okretištu tramvaja Dubrava otkuda su tramvajem krenuli prema Trgu bana Josipa Jelačića. Nakon kratke vožnje stigli su na trg, prošetali Radićevom ulicom kraj Kamenitih vrata te došli do Ilirskog trga i samog muzeja. Sa malim zakašnjenjem, muzej je otvorio vrata nakon 11 sati. Tokom razgleda muzeja sreli su mnoge poznate, ali i nepoznate ličnosti koje su obilježile zagrebačku povijest: ugarskog kralja Ladislava i njegovu kraljicu Adelaidu, biskupa Stjepana koji je dao graditi zagrebačku Katedralu, bana Josipa Jelačića, austrougarsku kraljicu Mariju Tereziju, trgovca Ferdinanda Budickog koji je prvi u Zagrebu imao vozačku dozvolu, i još mnoge druge.

Nakon otprilike 2 sata završio je razgled muzeja, te su se judaši, umorni, ali sretni i zadovoljni, istim putem vratili prema trgu, te tramvajima prema Dubravi.

17. Dani beba, djece i trudnica, West gate

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 16.11.2014. u 10:28
15.11.2014 članovi JK Zagrebačka judo škola koji treniraju u OŠ Otok i OŠ Ivo Andrić napravili su odličnu prezentaciju juda u West gateu.

Abrakadabra ZOO

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 25.10.2014. u 00:22
Posjetili smo ZOO u Maksimiru u sklopu noćnog posjeta Zoološkom vrtu uz animatore, te smo kroz priču upoznavali životinje koje su noću aktivne.

Sljeme

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 19.10.2014. u 19:04
Sunčanu nedjelju odlučili smo provesti u usponu na Puntijarku, uz naše judašice i judaše sudjelovali su njihovi roditelji, prijatelji, te kućni ljubimci.
Šetnja je bila ugodna, i vrijeme nam je brzo prošlo, te su najavljene nove aktivnosti druženja djece i roditelja izvan sportskih dvorana.

Dječji sajam, Arena Zagreb 04-05.2014

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 05.10.2014. u 18:34
Na najvećem sajmu namjenjenom djeci imali smo priliku u dva dana prezentirati judo i naš klub.
U subotu nastupili su naši najmlađi članovi, polaznici vrtičkih grupa, a u nedjelju su nastupili natjecatelji kluba, te su prikazali sve tehnike i elemente koji krase naš sport.
Bilo nam je odlično i dobili smo poziv na nastupimo i sljedeće godine!

LJETNI JUDO KAMP 30.06. - 07.07.2014, VELI LOŠINJ

Objavljeno: Jug Dujaković Matija, 11.05.2014. u 22:38
Zadnja izmjena: 07.07.2014. u 21:48
Judo klub Zagrebačka judo škola organizira ljetni kamp za naše Judoke.
Lokacija ljetovanja je endemsko ljetovalište za dišne putove u ovom djelu Europe, a nalazi se u Velom Lošinju. Odmaralište se zove "Zlatokrila" i u vlasništvu je Zagrebačkog holdinga, podružnice "Vladimir Nazor".
Vrijeme ljetovanja je od 30.06.2014 (pon) 07.07.2014 (pon) 7 dana
Ljetovanje uključuje -

- Prijevoz autobusom
- Četiri obroka dnevno
- Trening ( 2x dnevno)
- Škola plivanja (školu plivanja provodi stručno osoblje)
- Razna sportska događanja i natjecanja
- Izlet na Susak brodom ( 80 kuna, po dogovoru)
- Cjelovečernji animacijski program sa stručnim osobljem
- 24 -satni nadzor od strane službenog osoblja
- Doktor i medicinsko osoblje zaduženo isključivo za odmaralište

Treninzi su dva puta dnevno:
- ujutro 30 minuta (trčanje, razgibavanje, razne igre)
- popodne 60 minuta ( Judo trening na tatmiju-strunjači)