Naši suradnici

Decathlon

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 25.08.2019. u 12:33
Kenuli smo u novi projekt sa firmom Decathlonkoja je postala sinonim za sportsku opremu,uskoro ćemo Vam javiti detalje i pogodnosti koje kao članovi ZJŠ-a ostvarujete i u Decathlon-u

Polleo sport

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 08.01.2019. u 16:52
U Novu godinu smo krenuli sa novim partnerima,od sada ZJŠ surađuje i sa Polleo sportom,uskoro ćemo Vas obavijestiti o detaljima

Hvala firmi Vertiv

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 11.10.2018. u 17:22
Zahvaljujemo se firmi Vertiv na donaciji za naše natjecatelje.

Denis Beljić-fizioterapeut

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 12.06.2017. u 13:51
Zadnja izmjena: 12.06.2017. u 13:56
ZJŠ Vam želi predstaviti suradnju sa našim fizioterapeutom Denisom Beljićem.
Denis je inače i sam judaš (JK Lika) tako da je jako dobro upoznat sa svim mehanizmima nastanka ozljeda, umora ili mišićnog zamora kod samih judaša,ali kroz svoj rad upoznao je i radio sa brojim vrhunskim sportašima od braće Sinković pa i do našeg seniora Ivana Čovića.
Osim rada sa samim sportašima i rekreativcima,Denis stalno ulaže u svoje znanje te je često na stručnim seminarima,a kod nas ste ga mogli vidjeti i kao suca na našem klupskom turniru.
ZJŠ je ovu suradnju dogovorio posebno za naše natjecatelje kojima je potreban brži oporavak za natjecanja,ali isto tako i za sve ostale članove te Vas roditelje.

Moguće je dogovoriti:
masaže (sportske i medicinske)
ali i manualnu terapiju (iastm-noževi, dry needling, cupping, medical flossing..
isto tko Denis radi:
kinesiotaping,
edukacija i demonstracija korektivnih vježbi
terapija magnetom,ultrazvukom i strujom

Važno je napomenutu da zbog struke kojom se Denis bavi moguće je sa njim dogovoriti i konzultacije u vezi nekih zdravstvenih problema koje imate.

Kontakt:
Fb: Denis Beljić
e mail: denis.beljic@gmail.com
mob:095 5780 970Putnička agencija Atlas

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 05.06.2017. u 16:37
Zadnja izmjena: 05.06.2017. u 16:40
Sa agencijom Atlas dogovorili smo da nam šalju posebne ponude za sve naše članove tj Vas roditelje naših članova,ponude će biti tokom cijele godine tako da ćete moći vidjeti potencijalne aranžmane.
Ponude će biti na našoj web stranici ali ćemo ih slati i preko mailova,pa Vas molimo da pazite da mailovi od ZJŠ-a nebudu u Vašem SPAM-u

Detalje možete pogledati ovdje

Kineta sportski rekviziti

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 24.05.2017. u 11:33
Želimo Vam predstaviti suradnju sa tvrtkom Sorano d.o.o koja je vlasnik dvije robne marke: Kineta i Akando.

O samoj Kineti:

Brend KINETA postoji već 10 godina, od sad već davne 2004. godine. Sve naše proizvode i sami koristimo, te kako za sebe, tako i za naše kupce, zahtijevamo i nudimo vrhunsku kvalitetu. Osim kvalitete nudimo pristupačnu cijenu, kao i garanciju zadovoljstva kupca.
U širokom asortimanu nudimo Vam kompletnu opremu za:

- FITNESS
- REKREACIJU
- FUNKCIONALNI TRENING
- GRUPNE PROGRAME
- PILATES I JOGU
- ZAŠTITNU OPREMU

Zašto odabrati KINETU?
Kineta fitness prozvode osmislili su i dizajnirali diplomirani kineziolozi s preko 20 godina iskustva iz područja osnovnih kinezioloških transformacija, fitnesa, bodybuildinga, grupnih programa, kineziterapije i osobnog treninga kako za vrhunske sportaše tako i za rekreativce.

KINETU je prepoznao i sam Kineziološki fakultet te baš naše rekvizite odabrao za rad u nastavi sa studentima i treninzima vrhunskih sportaša.

ZJŠ je dogovorio suradnju sa tvrtkom Sorano te svim svojim članovima osigurao popust prilikom kupovine na webu,ova suradnja je zamišljena najviše za Vas roditelje koji možda trebate rekvizite za sebe ili aktivnosti kojima se bavite.
Detalje oko toga kako se ostvaruje popust slat ćemo preko maila i naravno sve naše trenere možete pitati za dodatne informacije.

Ponudu rekvizita možete pogledati na službenoj stranici

Sport Vision

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 19.05.2017. u 22:24
Suradnja sa Sport Vision je započela ove godine i kao početak dogovorili smo više godišnju nabavku sportske opreme za naše članove,uz to cilj nam je bio naći firmu koja može ponuditi i nešto za roditelje i sve prijatelje kluba i tako je došlo do dogovora.
U proteklih nekoliko mjeseci naručili smo 3 ture trenirki, majca i kratkih hlača za članove koji su se javili, ponudu i dalje možete vidjeti na našem webu i FB stranici. Plan je da nastavimo nabavku početkom školske godine kada ćemo proširiti ponudu (sportske torbe,školski ruksaci) za sve naše članove.
Ono na što smo jako ponosni je da smo dogovorili da naši članovi i roditelji ostvaruju 10% popusta na sve kupovine u Sport Vision dućanima.
Za sve one koji se nisu javili za ovaj popust a žele, neka nas kontaktiraju putem mail adrese.
Svi koji su nam dostavili podatke su unešeni u sustav i mogu koristiti svoj popust, isto tako detalje kako se koristi popust ćete dobiti putem maila ili preko Vaših trenera koji su dobili upute kako se popust koristi.

Kiropraktika Takahashi

Objavljeno: Jug-Dujakovic Domagoj, 15.05.2017. u 15:25
Zadnja izmjena: 15.05.2017. u 18:37
Zbog brzog načina života i konstantne jurnjave tijekom dana nerijetko se dogodi da svoje tegobe i problem stavljamo sa strane i kažemo da će proći. Tako dani prolaze, a zdravlje nam je sve lošije i da bismo to sve popravili, dogovorili smo suradnju s Kiropraktikom Takahashi.
Niz je pohvala koje bismo mogli reći za rad dr. Shin Takahashi-ja, i kao doktora kiropraktike, ali i kao čovjeka koji poznaje judo, jer je i sam nosioc crnog pojasa 3. dan, i doktor hrvatske judo reprezentacije, stoga poznaje sve stvari vezane uz judo, ali može pomoći i svima koji nisu judaši.
Važno je napomenuti kako dr. Takahashi govori engleski, japanski i hrvatski jezik.
Ordinacija se nalazi u Martićevoj 15 u Zagrebu, a kontakt je:
tel: 01 5515 123,
email: info@kiropraktika-takahashi.hr,
FB: kiropraktika.takahashi

Na pitanje koja je najranija dob za kiropraktičku njegu, dr. Takahashi odgovara: "Ne postoji donja ni gornja granica, nitko nije premlad niti prestar za kiropraktiku. Svoju djecu tretiram otkako su bile bebe, a imam i pacijente od 90 godina, neki od njih imaju i osteoporozu. Intenzitet svakog tretmana je drugačiji i posebno prilagođen situaciji i tipu pacijenta, stoga se osjećajte slobodnima razgovarati sa mnom i prilikom inicijalnog pregleda."
Kiropraktika je vrlo preporučljiva za djecu jer se većina degeneracija kralježnice i skolioze mogu spriječiti u mlađoj dobi. Djeca mlađa od 18 godina ostvaruju popust od 50% na tretmane.

Detalje o Kiropraktici Takahashi možete pogledati ovdje